ATANN_slide_HJELP

Effektiv og skånsom tannbehandling

Våre allmenntannleger tilbyr de fleste former for konvensjonell tannbehandling, som fyllingsterapi, rotfyllinger, kroner og broer. I tillegg gjør vi implantatprotetisk behandling og er godkjent for slik behandling med refusjon fra Helfo. Vi tilbyr også kosmetisk behandling med tannbleking og keramiske fasetter/kroner

Vi tilbyr recallsystem slik at våre pasienter kan gjøre avtale om jevnlige innkallinger for undersøkelse og vedlikehold.

Oral kirurg Ove Busch mottar henvisninger for kirurgisk behandling som rotspissamputasjoner, kirurgisk fjerning av tenner/røtter og for implantatkirurgi samt andre oralmedisinske problemstillinger.

Akutt hjelp?

Vi tilbyr alle våre faste pasienter en akutthjelpsgaranti. Dette innebærer at dersom du trenger akutthjelp og ringer mandag til fredag mellom 0800-1100 skal vi hjelpe deg samme dag. Ved slike konsultasjoner kan det være mer venting og problemet kan bli løst med en midlertidig løsning i første omgang. Det er ikke sikkert at det er din faste tannlege som hjelper deg ved denne akuttkonsultasjonen. Unntak fra denne garantien er dersom alle tannlegene er på kurs, ferie el.

Vi vil legge ut informasjon om tannlegevakt i perioder der dette er aktuelt.